Lagene

IVAR NESS

Trener

MAGNE KASPERSEN

Assistenttrener

UNGDOMSSERIEN - TRENERE OG GRUPPER

SKOLEGRUPPE

Klubben disponerer treningstid i Hvalerhallen mandager fra kl. 15:00 til 17:00. I denne tiden har vi hele hallen tilgjengelig, og har trening for elever i ungdomsskolen, samt mini-volleyball gruppe.


Trening for ungdomsskole elever er åpen for alle i 8. 9. og 10. klassetrinn, og forutsetter ikke medlemsskap i klubben. Det kreves heller ingen treningsavgift for deltagelse.


Treningsmål for gruppa er Østfold Cup (skolecupen) som arrangeres hvert år av Kolberg Volleyballklubb i Fredrikstad. Cupen foregår i Kongstenhallen i mars måned. Hvaler ungdomskoles jentelag vant cupen i 2013, 2015 og 2017, og guttene i 2014, 2016 og 2017. Det spilles om vandrepokal, og 3 seiere gir varig eierskap. Hvaler fikk dermed poklen med hjem i begge klasser.


Flere av deltagerne i skoleguppa blir medlemmer i kluben, og deltar på turneringene i ungdomsserien i U15,  U17 eller U19.

JENTELAG

2014 var det første året klubben hadde lag med i ungdomsserien. De som hadde lengst fartstid på laget hadde vært med og trent volleyball fra 2011. De var i aldersgruppe U19, og fikk tøff motstand i US J-U19. Var jevnest med laget fra Sarpsborg, og knivet stadig med dem om plassering i turneringsrundene.


I sesongen 2015/16 ble også etablert lag i J-U17, og et par av spillerne supplerte U19 laget. Resultatene ble gode for bege lag i sesongen. En heving for U19, og en megert god første sesong for U17, som spilte seg raskt opp i 1. divisjon.


Noen av -97 generasjonen flyttet ut av kommunen for videre utdanning i 2016, og noen ble igjen i J-U19 laget. Alle som var del av J-U17 ble etter sommeren tatt inn i J-U19 laget, og i sesongen 2015/2017 har vi ett lag i US. Nivået for laget er høyere enn noen gang, og vi har nådd sluttspill om topp 3 plassering i nest siste US runde.

GUTTELAG

Klubben har ikke hatt guttelag i US. Vi har lånt ut spillere til vår naboklubb Kolberg i Fredrikstad til enkelte runder i US/RM. I vårt første år hadde vi treningsgruppe med tilstrekkelig antall gutter for lag. Men på grunn av begrensede resurser, spesielt halltid, var det vanskelig å få treningen opp på det nivå guttene ønsket.


Oppgraderingen vi nå har fått, med utvidelse til 3 baner og dermed mulighet for flere treningsgrupper samtidig i Hvalerhallen, gjør at det ligger til rette for satsing på guttelag. Noen av de guttene som nå deltar i mini-volleyball har blitt så gode at de kan delta i US G-U15 neste sesong.


Det er tradisjonelt flere jentelag enn guttelag i volleyball, men det er ikke dermed sagt at dette er en typisk jente-idrett. Spillet er fysisk krevende, og gode guttespillere server og smasjer ballen i hastigheter over 100 km/t. Vi har selv målt opp til 110 km/t. Spillet krever god generell fysisk styrke, god teknikk og ikke minst god spenst. Vi har fokus på teknikk, taktikk og styrke i våre treninger.

MINIVOLLEYBALL - TRENERE OG GRUPPE

ISABELL LUND

Ungdomstrener

RAGNHILD FLUGE

Ungdomstrener

JANNE NILSEN

Ungdomstrener

FRIDA EKEBERG

Ungdomstrener

KRISTINA DILLING

Ungdomstrener

EMMA FREDRIKSEN

Ungdomstrener

MINI-VOLLEY GRUPPE

Vår mini-volley gruppe har vært etablert i tre år, og i siste sesong deltatt på flere turneringer i Region Øst. De eldste deltagerne går over til skolegruppa eller et av de etablerte lagene når de starter på ungdomsskolen. Det vil derfor falle noen fra hvert år, men også komme til nye deltagere.


Hovedansvaret for trening av gruppa ligger hos våre dyktige ungdomstrenere, som alle er utdannet og sertifisert. De er selv spillere og trekker med seg sine erfaringer og kunnskaper inn i mini-volleyball gruppa.


Mini-volley spillere vil ha det beste grunnlag for å bli gode volleyball spillere senere, og starter et hestehode foran alle andre som vil prøve seg i disse idrettene når de kommer til u-skole alder. Se mer på mini-volley siden.

TRIM OG TRENING 19 - 90 MIX-GRUPPE

IVAR NESS

Veileder

MAGNE KASPERSEN

Veileder

MIX-GRUPPE FOR TRIM OG TRENING

Mandag 21.11.16 startet tilud til voksne i alle aldre, som har lyst til å spille volleyball for trim eller trening. Tidspunkt for aktiviteten er fra 18:30 til 20:30.


Etter oppgradering av Hvalerhalle sommeren 2016, har vi ledig plass også til trimm/trenings gruppe for voksne. Vi har allerede tilbud til barn og unge fra ca. 7 år og opp til 19. Både for de som vil trene for deltagelse i seriespill, og for de som bare vil ha det sosialt.


Det samme vil gjelde for alle over 19 år. Man kan delta for lett trimm og sosialt samvær, eller man kan utfordre seg selv med mål om å utvikle sine ferdigheter. Vi har kompetente veiledere og trenere som kan benyttes etter behov.


Det er ikke noe krav om å delta fulle 2 timer, men best å starte kl. 18.30 slik at man får med seg en myk oppstart/oppvrming. Vi ser frem til å se deg i hallen. Vel møtt!

HVALER VOLLEBALLKLUBB


Er en ung klubb, stiftet 07.07.2013.

Vi er medlem i Norges Idrettsforbund og Norges Volleyballforbund - Region Øst.


Treningstilbudet er primært rettet mot barn og ungdom i alder 7 til 19 år. Lagene deltar i turneringer i mini-volleyball og  ungdomsserie. I tillegg har vi en gruppe for voksne som ønsker å bruke volleyball som trim og trening.


Vår filosofi er at ungdommene også skal delta i klubbens daglige drift, som medlemmer i styre og komiteer.

KONTAKT OSS


Hvalerhallen, Rødveien 20

Asmaløy, 1684 Vesterøy


T.  922 70 727 - 913 28 050

E.  post@hvalervbk.no

W. www.hvalervbk.no

STYRET I KLUBBEN 2017

Leder

Ivar Ness

ivar@hvalervbk.no

Nestleder

Martine Angeland

martine@hvalervbk.no

Sekretær

Emilie Karlsen

emilie@hvalervbk.no

Kasserer

Ole Petter Dilling

olepetter@hvalervbk.no

Styremedlem

Janne Nilsen

janne@hvalervbk.no

Styremedlem

Ragnhild Fluge

ragnhild@hvalervbk.no

Styremedlem

Emma Fredriksen

emma@hvalervbk.no

Varamedlem

Alexandra Holt

alexandra@hvalervbk.no

Oppmann US

Ole Petter Dilling

olepetter@hvalervbk.no

Oppmann Mini

Kirsti Magnussen

kirsti@hvalervbk.no